З'явилася інформація, що Міністерство цифрової трансформації України запускає Освітній серіал "Виборець". Відомо, що дану платформу розробляли спільно з ГО "Центр сприяння реформам" спеціально до місцевих виборів, які мають пройти у неділю, 25 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією українських журналістів, презентація серіалу відбулася у вівторок, 22 вересня.

Серіал "Виборець", скріншот: osvita.diia.gov.ua.
Серіал "Виборець", скріншот: osvita.diia.gov.ua.

"Вже 25 жовтня в Україні пройдуть місцеві вибори, обиратимемо мерів, депутатів міських та районних рад. Але як вибрати, коли губишся в правилах, партійних списках і бюлетенях? А це навіть неповний перелік того, з чим доведеться зіткнутися виборцю в процесі свого волевиявлення. Щоб голосування і підготовка до нього не були стресом, а в кінці стали зрозумілою процедурою ми — Міністерство цифрової трансформації і наші партнери ГО "Центр сприяння реформам" підготували Освітній серіал "Виборець"", - заявила заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан під час презентації серіалу.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Вона розповіла, що в рамках курсу для виборців простою мовою пояснюють все, що потрібно знати про місцеві вибори-2020: нові правила, як дізнатися інформацію про кандидатів, як перевірити свою наявність у списках і чого не слід робити під час голосування. Освітній серіал складається з 10 серій і вже доступний на платформі osvita.diia.gov.ua.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, НАБУ перейшло до відкритого тиску на суд у справі " Роттердам+" - адвокат.

Як повідомляв Знай.uа, Бутусов вказав на "корупційну схему за участю Зеленського".

Знай.uа писав, керівництво НКРЕКП планує збільшити собі зарплати на 50% - нардеп.