Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, який буквально днями провів напружені дебати зі своїм конкурентом на посаду Джо Байденом, перед госпіталізацією до госпіталя записав відеозвернення. Американський лідер висловив подяку за підтримку.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дональда Трампа в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я хочу подякувати всім за приголомшливу підтримку. Я їду в госпіталь Уолтера Ріда. Я думаю, що у мене все добре, але повинні зробити так, щоб бути впевненими, що все буде добре. У першої леді все добре. Велике спасибі, я дуже ціную це і ніколи не забуду. Дякую", - сказав Трамп.

За даними журналістів, він пробуде в госпіталі кілька днів і продовжить звідти виконувати обов'язки. Лікар Трампа Шон Кінлі повідомив, що президент США Дональд Трамп почав приймати противірусний препарат ремдесівір, йому не потрібно "додатковий кисень".

Дональд Трамп, Фото Getty
Дональд Трамп, Фото Getty

"Я радий повідомити, що президент дуже добре справляється. Йому не потрібен жодний додатковий кисень, але, проконсультувавшись з фахівцями, ми вирішили почати лікування препаратом ремдесівір. Він завершив прийом першої дози і відпочиває", - йдеться в заяві лікаря.

Сам Трамп через кілька годин після прибуття до госпіталю повідомив у Twitter, що з ним все добре. "Думаю, все йде добре. Спасибі всім! Люблю!", - написав він.

Варто також нагадати нашим читачам, що у президента США Дональда Трампа і його дружини Меланії після тестування було виявлено коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це Трамп написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Facebook почне банити за фейкові новини під час виборів.

Як повідомляв Знай.uа, Google заборонила розміщувати рекламу Трампу і Байдену, обстановка загострюється.

Знай.uа писав, Путін простягнув руки до Нобеля.