Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, який підчепив covid-19 і проходить курс лікування в госпіталі Уолтера Ріда, опублікував ще одне відеозвернення, в якому розповів про стан свого здоров'я після госпіталізації.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дональда Трампа в мережі Twitter.

Дональд Трамп, фото: gettyimages
Дональд Трамп, фото: gettyimages

"Коли я приїхав сюди, відчував себе не дуже добре, зараз відчуваю себе набагато краще. Я повернуся, думаю, що повернуся незабаром. З нетерпінням чекаю, коли можна буде повернутися до передвиборної кампанії і довести її до кінця. Це сталося, і сталося з мільйонами людей по всьому світу. І я борюся за них. Не тільки в США. Я борюся за них по всьому світу. Ми переможемо цей коронавірус, або як ви там його називаєте. І ми збираємося зробити це гідно", - сказав президент США.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також президент США заявив, що перша леді Меланія, яка теж захворіла на COVID-19, "дуже добре почуває себе".

"Меланія дуже добре з цим справляється. Як ви, напевно, читали, вона трохи молодша за мене, трохи. І тому, наскільки ми знаємо, ситуація у пацієнтів з віком в порівнянні з молодшими людьми відрізняється. Меланія справляється з нею статистично, як і належить. І це робить мене дуже щасливим", - додав Трамп.

Варто нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 2 жовтня, Дональд Трамп повідомив, що у нього і першої леді Меланії підтверджено COVID-19. Перед цим коронавірус виявили у радниці президента Хоуп Хікс. Президент і перша леді планували залишатися в Білому домі під час лікування, але до вечора його госпіталізували.

До слова, український президент Володимир Зеленський побажав президенту США Дональду Трампу і його дружині Меланії Трамп швидкого одужання, а ось здоров'я свого українського попередника Петра Порошенка, у якого також діагностували covid-19, в офісі Президента залишили без коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський захопився здоров'ям Трампа і забув про Порошенка на лікарняному ліжку.

Як повідомляв Знай.uа, Трамп міг інфікувати Байдена: президентська гонка в США стає все цікавіше.

Знай.uа писав, Трамп опублікував "останнє" відео: "Ніколи не забуду...".