У серйозний скандал напередодні виборів потрапила Політична партія"опозиційна платформа – за життя". В Одесі був затриманий кандидат у депутати від ОПЗЖ Віктор Баранський, пише УСІ онлайн.

У члена партії виявили "білий порошок невідомого походження". Речовина була передана на експертизу, результати якої показали, що порошок дійсно був наркотичною речовиною.

Загадковий білий порошок виявився кокаїном. Виявлено речовину було під час обшуку в офісі у Баранського. В якій кількості був виявлений кокаїн, і для яких цілей він був придбаний кандидатом у депутати-невідомо. Поліція поки не коментує подію.

Обшуки в офісі у Віктора Баранського і колишнього губернатора Одещини Миколи Скорика проводилися у справі "Українського Дунайського пароплавства". Повідомляється, що обидва чиновники підозрюються в розкраданнях грошових коштів судноплавної компанії через що їй були нанесені збитки в особливо великих розмірах.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.uа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.