Юлія Мендель-прес-секретар президента України Володимира Зеленського. Вона продовжує займатися особистим Instagram-аккаунтом, де ділиться своїми думками. Зараз вона опублікувала відео в спортивній футболці, зробленій в жовто-блакитних кольорах.

Читайте Знай в Google News!

"Підтримую соціальний проект Зоряна Команда, або #Starteam і бажаю успіхів юнацької національної збірної України з боксу, яка відправиться на Чемпіонат Європи в Болгарію! Хлопці ми в вас віримо! Вперед до перемог!", - написала вона під публікацією.

У самому відеозапису вона заявила про те, що вони такі молоді, але вже такі сильні. І не тільки через те, що вони займаються таким сильним видом спорту-боксом. А через те, що вони вже в такому віці представлятимуть нашу країну. "І ми всі українці будемо вболівати за вас усім серцем і будемо тримати кулачки, напевно не так професійно, як робите це ви, але пам'ятайте про це, бо МИ вами пишаємося", — підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прес-секретар Зеленського закинула ніжку і задумалася про глибоке: "Це вставати після". Вона опублікувала особисту фотографію

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Зеленського Мендель перевірила Британські вертольоти, українці не стрималися: "Ти як Крупська у Леніна"

Знай.ua писав, прес-секретар Зеленського Мендель терміново звернулася до українців через брехню: "Більше шансів не програти"