Речниця президента України Юлія Мендель підтвердила, що її фотографія із зеленою стрічкою з написом "RT Russia Today" не була фотошопом, та пояснила, чому сфотографувалась у такому вигляді у 2016 році.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона написала у Facebook.

"Кілька років тому на Halloween-вечірці з журналістами з міжнародних видань я перевдяглася в найстрашніший тоді медіа-образ - працівниці Russia Today. Образ настільки лякав, що його навіть ретвітили іноземці. Цьогоріч найстрашнішим має бути образ судді. Особливо - Конституційного суду. Костюми пропагандистів і справді личать тільки на Halloween. Наше завдання - зробити так, аби серед цих костюмів не було українських служителів Феміди", - вважає речниця президента.

За її словами, ніхто не міг очікувати такого підриву держави зсередини. А сьогоднішні заяви КСУ суперечать не лише закону, а й фактам та здоровому глузду. Коли КСУ заявляє, що це нормально суддям мати конфлікт інтересів і приймати рішення, коли заявляють, що Суд підтримує антикорупційний порядок денний, скасувавши його, то все це і є колосальною маніпуляцією, перевертання реальності з ніг на голову, цинічною, дрібною спробою людей без моралі і надалі користуватися безмежною владою, яка, на жаль, знищує людські цінності і ставить під загрозу безпеку кожного з нас.

Мендель, фото Instagram
Мендель, фото Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Слід нагадати, що фотографію Юлії Мендель зі стрічкою "RT Russia Today" у жовтні 2019 року оприлюднив у соцмережах блогер Андрій Дзиндзя. За його словами, світлину було зроблено 28 жовтня 2016 року. У сомережах активно обговорювали це фото, багато хто вважав, що воно відредаговане фотошопом. Тоді речниця президента публічно не відреагувала на появу фотографії.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, речниця Зеленського Мендель одяглася і замахала кулаками: "Пам'ятайте про це".

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Зеленського Мендель перевірила Британські вертольоти, українці не стрималися: "Ти як Крупська у Леніна".

Знай.ua писав, прес-секретар Зеленського Мендель терміново звернулася до українців через брехню: "Більше шансів не програти".