З Федеративної Республіки Німеччина прийшли вельми дивні новини про загадкове життя короля Таїланда Махи Вачиралонгкорна.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що монарх з початку пандемії covid-19 управляє королівством з території німецького готелю і не планує повернення до своєї країни. Про це стало відомо завдяки повідомленням німецьких видань.

Маха Вачхіралонгкон, фото: gettyimages
Маха Вачхіралонгкон, фото: gettyimages

За інформацією журналістів, владі Німеччини не подобається, що король практично живе в Німеччині, продовжуючи управління Таїландом. Спочатку Вачіралонгкорн не побажав вилетіти з Німеччини, коли була така можливість перед введенням загального карантину в березні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потім після зняття жорстких обмежень під різними приводами залишався в країні, аж поки на батьківщині не почалися обурені протести із закликами розслідувати особисте життя скандального правителя.

Grand Hotel Sonnenbichl, скріншот: YouTube
Grand Hotel Sonnenbichl, скріншот: YouTube

У той же час видання Pattaya People зазначає, що міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас "стежить за поведінкою тайського короля". Також за словами глави МВС, якщо Вачіралонгкорн прийматиме рішення про долю своєї країни з резиденції в Баварії, на його "чекають наслідки".

"Ми ясно дали зрозуміти, що політика щодо Таїланду не повинна проводитися з німецької землі. Якщо в нашій країні є гості, які ведуть свій державний бізнес з нашої землі, ми завжди протидіємо цьому", - заявив міністр.

Також обговорюється питання повторного блокування торгівлі з Таїландом до повернення короля на батьківщину і виконання умов з припинення блокування демократичних процесів в країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, туроператори розоряться: українцям закордон більше не потрібен, "дякую" короні.

Як повідомляв Знай.uа, туристи повинні знати: наступивши на гроші в Таїланді, можна відправитися до в'язниці.

Знай.uа писав, полтавець підхопив екзотичну хворобу страшніше за коронавірус - температура під 40 і ломка, як у наркомана.