Король Таїланду Рама X (десятий) одружився і тепер має чотири дружини.

Щасливицею виявилася глава королівської охорони Сутхида Вачиралонгкорн. Відтепер їй доведеться носити титул королеви і користуватися привілеями монарха.

Король Таїланду

Про це передає Bloomberg.

Сутхида працює в охороні короля з 2013 року. Останнім часом в її обов'язки входила особиста безпека монарха Таїланду.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Їй 40 років. До того, як потрапити на службу в палац, вона працювала стюардесою Thai Airways.

Дружина короля Таїланду

З королем Таїланду і своїм майбутнім чоловіком вона познайомилася в одному з рейсів.

Варто нагадати, що У понеділок, 29 квітня, стало відомо, що у Токіо посилили заходи безпеки на території Імператорського палацу напередодні сходження на престол принца Нарухіто. Про це повідомляє Japan Times.

Так, співробітники сил безпеки детально вивчають всю територію палацу. Зараз на місці працюють кінологи. Також рови, якими оточений палац, водолази обшукали.

У четвер, коли наслідний принц змінить на троні імператора Акіхіто, безпеку на вулицях Токіо будуть забезпечувати кілька тисяч поліцейських.

Раніше з'явилася інформація про те, що у шкільної парти принца Хисахито, племінника кронпринца Нарухіто і онука імператора Акіхіто, були виявлені два ножі. Сам принц в цей момент перебував в іншій частині будівлі школи.

Акіхіто піде на спокій 30 квітня, а його спадкоємець зійде на трон 1 травня 2019 року. Після того, як кронпринц Нарухіто стане імператором, Хисахито стане другим в черзі на престол після свого батька.

Зі зміною імператора в Японії почнеться нова ера. Зараз підходить до кінця ера Хейсей - "Встановлення миру", що почалася 8 січня 1989 року після смерті імператора Хірохіто, батька імператора Акіхіто. Нова ера, яка настане 1 травня 2019 року, отримає назву "Рейву" - "Прекрасна гармонія".

Нагадаємо, На популярному курорті взяли страшний закон

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кейт Міддлтон і принц Вільям святкують річницю

Також "Знай.ua" писав про те, що Іспанська королева скопіювала образ Меган Маркл