Музей воскових фігур мадам Тюссо в Лондоні переодягнув фігуру чинного президента США Дональда Трампа в костюм для гольфу. Новий образ показали на сторінці музею в Twitter.

Читайте Знай в Google News!

Працівники музею переодягли воскову фігуру Трампа ще до офіційного оголошення того, що Дональд Трамп програв на виборах президента. Новини про перемогу Байдена ще 7 листопада почали поширювати провідні американські ЗМІ. Хоча офіційно підсумки ще не підвели.

У музеї зазначили, що хоч кампанія Трампа не була такою успішною, як потрапляння м'яча в лунку з першого разу, проте "тепер Дональд Трамп на шляху до посвячення більшого часу своєму улюбленому спорту".

Дональд Трамп, фото: Twitter музею воскових фігур Мадам Тюссо
Дональд Трамп, фото: Twitter музею воскових фігур Мадам Тюссо

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До цього з'явилася інформація про те, що під час повідомлення про перемогу на виборах Джо Байдена Дональд Трамп грав у гольф.

Раніше стало відомо, що величезна група в Facebook під назвою "Stop the Steal" організовувала мітинги і збір коштів, щоб оскаржити результати виборів в США. Група зібрала понад 300 000 учасників менш ніж за 48 годин, поки Facebook не видалив її в четвер вдень.

"Відповідно до виняткових заходів, які ми приймаємо в цей період підвищеної напруженості, ми видалили групу" зупинити крадіжку", яка створювала реальні події", - йдеться в заяві представника компанії Facebook. "Група була організована навколо делегітимації виборчого процесу, і ми бачили тривожні заклики до насильства з боку членів групи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вибори в США, судові позови Трампа до Байдену, найвища явка за 120 років і карта голосування.

Як повідомляв Знай. ua, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Також Знай. ua писав, що Facebook заблокувала величезну групу прихильників теорії фальсифікації виборів у США.