За останні 10 років, в Сполучених Штатах нерідкі випадки призначення на державні посади представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. Черговий такий випадок стався після виборів у США.

Нова віце-президентка США Камала Харріс призначила на посаду голови своєї адміністрації Карін Жан-П'єр.

Жан-П'єр 43 роки, і вона позиціонує себе, як активна лесбійка. Вона народилася на Мартініці в сім'ї мігрантів з Гаїті. Жан-П'єр закінчила інститут округу Колумбія. Вона живе з журналісткою CNN Сюзанн Мальво, з якою перебуває в офіційному шлюбі. Пара виховує шестирічну дочку Солей.

Камалу Харріс і Карін Жан-П'єр пов'язують давні стосунки. Зокрема, Жан-П'єр врятувала нинішнього віце-президента США від нападу неадекватного чоловіка під час передвиборної агітації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вибори в США, судові позови Трампа до Байдену, найвища явка за 120 років і карта голосування.

Як повідомляв Знай. ua, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Знай. ua писав, Трампа переодягли для гри в гольф відразу після заяв про перемогу Байдена: змінив президентські штани на бузковий наряд.