Депутатом Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області від Партії Слуга народу обраний Дмитро Копанчук. І це сталося, незважаючи на те, що за нього не проголосувала жодна людина.

Читайте Знай в Google News!

Ім'я Дмитра Копанчука з'явилося в списках обраних депутатів місцевої ради на сайті Центральної виборчої комісії. І там же зазначено, що за нього проголосувало 0 осіб.

Цікавим фактом з життя Дмитра, який став місцевим депутатом є те, що він син Олени Копанчук – депутата Верховної Ради від Партії Слуга народу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Широкому колу українців Олена Копанчук стала відома завдяки тому, що 11 вересня, народного депутата від "Слуги народу" спіймали на кнопкодавстві.

Олена Копанчук - мажоритарниця "Слуги народу" від округу №189 у Хмельницькій області (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони). Вона кнопкодавила сьогодні о 13: 32, під час голосування за законопроект Про внесення змін до Закону "про будівельні норми" про вдосконалення нормування в будівництві (№1052) за основу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нардепи від "Слуги народу" через кнопкодавство відмовилися від зарплати, перші пішли.

Як повідомляв Знай. ua, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям у Раді, Олену Копанчук висміяли влучною фотожабою.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" публічно покаялися за кнопкодавство і відмовилися від зарплати.