Ексвіцепрем'єр-міністр України Павло Розенко, також відомий як наречений української телеведучої Олени-Крістіни Лебідь, назвав неправдою інформацію про підтримку у Європейському Союзі ідеї розпуску Конституційного Суду.

Читайте Знай в Google News!

Про це він заявив в ефірі шоу "19" на телеканалі ZIK.

"Це є абсолютно фейкова і неправдива інформація "слуг народу", Зеленського, цих людей, які стоять навколо і зараз їх обслуговують, у тому числі, про те, що Європейський Союз підтримує Зеленського щодо необхідності розгону Конституційного суду, що це погоджено з Європейським Союзом, – розгін Конституційного суду. Це є відверта неправда і маніпуляція", – прокоментував чутки про підтримку розгону КСУ ексвіцепрем'єр.

Олена-Крістіна Лебідь та Павло Розенко, фото - https://www.instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь та Павло Розенко, фото - https://www.instagram.com/elena_kristina_lebed/

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Так, є питання щодо скасування антикорупційних норм, але Європейський Союз і представники міжнародних організацій чітко заявляють, що ви повинні це питання врегулювати законодавчо, і якщо не відновити, то ухвалити нові закони, що стосуються цієї діяльності. Про розгін Конституційного суду ви ніде не знайдете жодної фрази представників ЄС", – стверджує наречений Олени-Крістіни Лебідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь задерла спідницю, і перетворилася на статую: "Я обіцяла".

Як повідомляв портал Знай.ua, Наречена Розенка Олена-Кристина Лебідь показала свої "гадості" та солодощі: "Така мила".

Також Знай.ua писав, що Наречена Розенка Лебідь показала українцям свої фекалії: "Настрій какашка".