Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі.

Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу вона показала грайливі фото, на яких з'явилася в кокетливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових знімках Крістіна відображена на вулиці, вона весело позує фотографу. На прогулянку красуня вийшла в коротенькій помаранчевій сукні, яка оголює довгі ноги і підкреслює худеньку фігурку. Поверх цього вбрання телезірка накинула яскравих плащ цікавого візерунка, а свій образ доповнила стильними бежевими туфлями на підборах. У підписі до публікації Лебідь написала: "Пішла по хліб – купила туфлі. Кому бутерброд з набійками? Біжу назад. З закритими очима". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, віцепрем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенка розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.