Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Кристіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українська знаменитість поділилася дивним відео, на якому зображені фекалії, що говорять її голосом: "Я язика показую! А у кого сьогодні настрій л*йно? У какашки! Але какашка весела! Або не дуже".

"Нарешті 🙈🙈🙈 Настрій - 💩💪 Киньте в мене пару обнімашек 😘", - підписала смішний ролик Олена-Христина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Обіймаю 😍❤️", "Чомусь нагадало Вінні-пухаа😍😂😂", "Крістіна, у вас голос, ніби ви озвучували який-небудь діснеївський мультик, прям як у Радості з "Головоломки"🙀", "Наймиліша какашка, кидаю обнімашки для какашки 💞", "Все буде добре какашечка😂", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена-Крістіна Лебідь сама попалася в тенета аферистів: "S.O.S".

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка Лебідь показала свій веганський перекус: "Вийшла в поле – попаслася".

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь поділилася бонусами понеділка: "У мене, наприклад, крутиться".