Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу вона показала грайливе фото і відкрила секрет анорексичної стрункості.

Читайте Знай в Google News!

"Друзі, дякую, що розповіли, що Вам цікаво від мене дізнатися. Отже, вам сподобалося три теми. Одна з них – стрункість. Ну що, готові до першого секрету? Я їм 6 разів на день, так, шість! Але за китайською методикою: кількість їжі за раз - це твоя жменя. І важливо: не заважаю десерти з основними стравами! Десерти - тільки через 40-50 хв! При цьому, не займаюся спортом, і тримаю вагу легко і просто. Захочете худнути - зробимо це разом! Кому цікаво - плюсуйте! Набереться 2000 + відкрию всі секрети тільки для вас. Звичайно, це далеко не все! І завтра я відповім на другу тему, якою ви зацікавилися - пікантну. Так що готуйтеся - буде цікаво", - написала Олена-Крістіна у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, віцепрем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенка розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.