Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу вона показала грайливе фото і відкрила секрет, як знайти принца.

Читайте Знай в Google News!

"Друзів, готувалася відповісти на ваше друге за популярністю до мене питання... дуже частий і пікантний. Ви запитуєте «як знайти принца/принцесу в мережі, а не жабу?». І я розгубилася... ви за адресою, але ця тема дуже об'ємна. Тонна нюансів, про які потрібно знати: де шукати, як відповідати, як вивести знайомство в оффлайн, як не попастися на розлучення і взагалі – де відшукати серед мільйонів того самого. Раз і назавжди! В одному пості цього не помісити. Я вивчала цю тему роками.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: пресслужба
Олена-Крістіна Лебідь, фото: пресслужба

Топ-5 моїх порад виглядають так:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

1. Перевіряйте фото незнайомця (- ки) через Гугл-картинки (фото 2 - Як це працює!).

2. Дивіться на дату анкети кавалера: якщо їй понад п'ять років – скоріше за все, він там шукає не любов, а наживу.

3. Перегляньте чорні списки шахраїв по ПІБ: якщо він підписаний на сайті знайомств, ну, наприклад, "Солодов Віталій" і вже когось кидав, то написавши на сайті чорних списків "Солодов Віталій" - ви побачите дуже зрозумілий результат (фото 3 - це працює!).

4. Ви знали, що перше повідомлення завжди має бути з знаком питання? Але не "привітяксправи". А щось інтригуюче. Наприклад, " Привіт! Я бачила тебе на зупинці. Ти живеш в моєму районі?"Як мінімум, він буде заінтригований і запитає:" коли? Це точно був я?". А ви вже можете підхопити: ну тебе складно не помітити - такі біцепси/очі/посмішка.

5. Якщо майже відразу він/вона напише вам, що сирота - остерігайтеся! Є дуже продумана і жорстока афера з цього ключового слова.

Звичайно, це далеко не все! Але якщо серед вас реально багато тих, кому ця тема життєво важлива, хто зараз в пошуках - я придумаю, як поділитися з вами всією-всією інфою, щоб ви нарешті потрапили в любовні мережі. Поставте плюсик під постом, хто хоче дізнатися більше! У мене є чертовски класна ідея! Обіймаю!",- написала Олена-Крістіна Лебідь у своїй публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, віцепрем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенка розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.