Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферисти в мережі" опублікувала світлину з магазину та розповіла про три голлівудські фільми, які нещодавно з'явилися на широких екранах. Так, мова йде про стрічки: Під водою, Джуманджі та Доктор Дуліттл.

Наречена Розенка, фото - Hyser
Наречена Розенка, фото - Hyser

"Кіновікенд закінчено. Крім попкорну, в меню було три страви, і мій рейтинг виглядає так: "Під водою" - напружена фантастика, моргнути боїшся, щоб щось не попустити! Красиво і тонко вписала в фільм свої лесбійські погляди. Коротше, це ЛІДЕР рейтингу. "Джуманджі" - кіно для відпочинку. І так, до страусів у мене тепер є питання. "Дуліттл" - фільм не зайшов. Така собі вигадана казка, де я навіть кілька раз закуняла. Запам'яталася тільки вічно тупа горила, що розмовляє", - поділася своїми враженнями кохана Розенка.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, епатажна наречена Розенка засвітила жіночі принади у глибокому декольте.

Раніше Знай.ua повідомляв, наречена Розенка хотіла спокусити оголеним тілом, але українці вказали на очевидне.

Також Знай.ua писав, наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі.