Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина славиться своїм почуттям гумору, вона активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео з особистого життя. Цього разу вона показала кумедне відео, на якому з'явилася в цікавому образі. Як видно, це відео зі зйомок чергового випуску програми "Аферисти в сітях". У ролику Крістіну можна побачити в довгій світлій сукні, вона позує так, що виглядає ніби статуя.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до відео Лебідь написала: "Навіть під час зйомок я подумки готую для вас те, що обіцяла: не шостий сезон "Аферисти в сітях". Він і так буде. А обіцяла марафон»як знайти в мережі принца, а не жабу". Щоб теплими зимовими вечорами вас зігрівала не тільки прибирання і прасування. Хто ще не заповнив анкету для участі - вона в шапці профілю. Обіймати. Не як статуя". Фанати красуні не пройшли повз і почали активно обговорювати відео, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, віцепрем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенка розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.