Для того, щоб зберегти молодість і красу на довгі роки, потрібно дотримуватися кількох простих правил. Порушуючи їх, ти не тільки ризикуєш своєю привабливість, але і можеш похитнути своє здоров'я. Про головні правила догляду для жінок читай у матеріалі Clutch.

Сонце

Всі знають, що сонце є джерелом вітаміну D. А це значить, що без сонячних променів ми не отримаємо в достатній кількості життєву енергію і гарний настрій. Але надмірна любов до ультрафіолету може привести до передчасного старіння шкіри, порушення її бактеріального бар'єру і небажаних новоутворень. Тому, якщо ти хочеш довго залишатися молодою, користуйся захистом від сонця.

Все в міру

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Догляд за шкірою повинен бути постійним і планомірним. Всі процедури повинні відповідати віку і призначенням. Не зловживай пілінгами і скрабами, інакше ризикуєш серйозно травмувати шкіру і тим самим викликати пігментацію, порушення зволоженості і зневоднення.

Демакіяж

Ніколи не ігноруй демакіяж. Якщо ти користуєшся декоративною косметикою її обов'язково потрібно ретельно її змивати, інакше ти ризикуєш серйозно забруднити і збезводнити шкіру.

Без самодіяльності

Якщо у тебе виникли проблеми з дерматологією, ніколи не займайся самолікуванням. Не використовуй препарати за порадою знайомих, або посилаючись на статті в інтернеті. Звернися до фахівця. Є засоби, які обмежені у вживанні і вимагають професійного контролю, тому зловживання ними може викликати необоротний процес.

Вода

Вода обов'язково повинна бути в житті кожної жінки. Причому, як зовні у вигляді зволожуючих кремів, які утримують вологу, так і всередині. Ти повинна дотримуватися питного режиму: 30 мл на 1 кг ваги. Секрет красивої і доглянутої шкіри – в достатній кількості вологи в ній.

Повільно, але вірно

Якщо ти вирішила привести в порядок свою фігуру, то екстремально швидка втрата ваги, може зіграти з тобою злий жарт. Організм відчуває стрес, порушується гормональний баланс, що може призвести до сухості шкіри, і відповідно до її передчасного старіння. Тому худни повільно, але вірно.

Нагадаємо, у 43 виглядає на 18: знаменита жінка-підліток розкрила свій секрет краси.

Як повідомляв Знай.ua, іспанські вчені заявили, що оливки допомагають у боротьбі з онкологічними захворюваннями.

Також Знай.uaписав, вбиває красу і молодість: зірки радять відмовитися від популярного напою.