Вересень - це найприємніший осінній місяць. З чого повинен складатися раціон на початку осені, щоб і вітаміни отримати і не нашкодити фігурі, читай в матеріалі Clutch.

Мед

Якщо ти давно мріяла відмовитися від цукру, то за допомогою меду можна підсолодити страви з користю для здоров'я. Тому запасайся продуктом і дегустируй різні види — від різнотрав'я, до меду з соняшнику і липи.

Виноград

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не відмовляй собі в задоволенні, виноград, хоч і калорійний, але дуже корисний. Не переїдай, просто їж в міру і насолоджуйся смаком.

Горіхи

Вересень неможливо уявити без волоських горіхів. Не забувай про те, що правильна підготовка до вживання горіхів дозволить корисним властивостям повноцінно засвоїться організмом. Попередньо замочи горіхові ядра в холодній чистій воді від 3 до 8 годин, залежно від твердості ядер. Після такої маніпуляції горіхи розкриваються.

Груші

У вересні груші найсмачніші і найніжніші, зараз перебувають на піку своєї соковитості. У цих солодких плодах маса корисних властивостей від цілої палітри вітамінів, до фолієвої кислоти і азотистих сполук. Груші - це перший продукт для людей з проблемами підшлункової залози.

Гарбуз

Божевільний колір, унікальний аромат і боротьба зі старінням - це все гарбуз. Він дбайливо піклується про твій організм, позбавляє від втоми, відганяє безсоння і навіть робить волосся більш густими і пишними.

Лук-порей

У цибулі-пореї міститься кальцій, фосфор, ефірні масла і сірка. Навіть при зберіганні в цій рослині кількість аскорбінової кислоти збільшується в півтора рази, а такі процеси не кожному овочу по плечу.

Нагадаємо, учені виявили, що багаторазове використання кухонних рушників сприяє росту патогенних мікробів, у свою чергу, це може призвести до харчових отруєнь.

Як повідомляв Знай.ua, науковці довели, що цей продукт запобігає діабету.

Також Знай.ua писав, вважається, що корисна їжа дуже дорога, але насправді подібний принцип харчування може істотно заощадити ваші кошти. До такого висновку прийшли наукові фахівці з Австралії.