1. Купіть окуляри. Окуляри в роговій оправі стали таким символів ботаніків, що люди часто так і називають ці окуляри - окулярами ботаніків. Знайдіть таку пару в чорному або коричневому кольорі і додайте до них трохи ізоляційної стрічки навколо носової перегородки, щоб вони здавалися зламаними.

2. Носіть одяг із спеціальним принтом. Картатий, наприклад, при вигляді картатого тут же приходять на думку при думці про ботаниках. Спробуйте знайти такий светр, жилет, спідницю або плаття. Ви також можете спробувати смугасті орнаменти та візерунки в горох. Спробуйте змішати їх разом. Чим більше вони не сходяться один з одним, тим краще!

3. Носіть сорочку з коміром. Сорочка має бути застібнута на всі ґудзики і, що найкраще, заправлена в пару штанів або спідницю. Під жилет або під светр надіньте сорочку, щоб було видно комір і рукави. Спробуйте просту білу сорочку, чи сорочку в клітинку, або футболку з коміром будь-якого кольору.

4. Знайдіть пару штанів. Найкраще, щоб у них була висока талія, і щоб вони були вам короткуваті, щоб з-під них було видно ваші шкарпетки. Колір може бути найпростіший: чорний, сірий або коричневий.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще


5. Знайдіть відповідні туфлі. Спробуйте приміряти взуття чорного або коричневого кольору. Ви також можете одягнути і кеди. Знайдіть кеди яскравого кольору, наприклад, червоного, синього, зеленого або фіолетового.

Нагадаємо, вже в суботу, 8 вересня, Україну атакує перша магнітна буря.

Як повідомляв "Знай.uа", з 2006 по 2013 роки левова частка мешканців пострадянських країн спостерігали за життям Гени Букіна, його дружини Дарії.

ТакожЗнай.uа" писав, що відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценковсегда дає безліч корисних порад про здоров'я і спорті на своїх сторінках в соцмережах. Нещодавно вона записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.