1. Привчайтеся говорити перед іншими людьми. Істина в тому, що навіть найспокійніших ораторів коліна будуть сіпатися при виході на сцену. Зірки телевізійних серіалів досі нервують при виступі в прямому ефірі.

2. Запам'ятайте свою аудиторію. Ніколи не втрачайте зорового контакту з ними. Це не тільки буде підтримувати бадьорість слухачів, а також зробить вас більш упевненим. Якщо ваш погляд впаде на того підлітка, який жартує і сміється, то просто не звертайте на нього уваги. Якщо ви не можете дивитися членам аудиторії в очі, то дивіться їм на чоло.

3. Залучати аудиторію в суть своєї мови. Якщо вам коли-небудь доводилося слухати кого-небудь, хто щось мимрить собі під ніс, дивиться вниз і взагалі вимовляє дуже нудну промову, то ви знаєте якогось це слухати такої людини.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

4. Закручуйте ідейну лінію своєї мови. Якщо вам випаде тема, про яку ви мало що знаєте, то спробуйте видозмінити її в щось хоч трохи вам знайоме, але достатнє для того, щоб мова мала якийсь сенс.

5. Підключіть гумор. Не без частки жарти. Змусьте людей сміятися і вони автоматично будуть тримати руку на пульсі вашого виступу. Але якщо ви вважаєте, що жарт попахує расизмом або грубої насмішкою над кимось іншим, то краще утримайтесь від її вживання.

Нагадаємо, більшість жінок, які не відчувають задоволення від сексуальної/еротичної близькості з чоловіком, мають набір специфічних уявлень про себе та/або про близькості.

Раніше Знай.иа писав, що супермоделі не можуть виглядати погано, адже бути завжди на висоті - це частина їх роботи. Читайте в матеріалі Clutch про те, як їм вдається виглядати чудово навіть без макіяжу.

Знай.иа писав про те, що шкіра - це найбільший орган в тілі людини. Вона таїть у собі безліч секретів, в які важко повірити. Читай про це в матеріалі Clutch.