З віком починають провисати м'язи, втрачається контур обличчя і з'являються зморшки. Еластичність шкіри знижується незалежно від того, який ліфтинговий ефект обіцяє новий крем анти-ейдж.

Еластичність шкіри і контур залежить, в першу чергу, не від стану шкіри, а від того, наскільки хороший тонус м'язів твого обличчя. Адже потрібно працювати не тільки над тонусом тіла, але й обличчя. Гімнастика для підтяжки м'язів обличчя допоможе виглядати молодше і буде ефективніше щомісячних походів в салон.

На обличчі знаходиться 57 м'язів і не всі вони напружуються при різних гримасах. Тому гімнастика для обличчя є важливою для кожної жінки. Під час вправ задіюються навіть ті м'язи, про існування яких ти не підозрювала.

Виконувати гімнастику для обличчя потрібно через день для того, щоб м'язи встигли відновитися. Виконувати вправи потрібно хоча б 5 хвилин і обов'язково бути сконцентрованою на рухах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вправа на першому відео направлена на поліпшення контуру обличчя. Під час того, як ти напрягаеш, а потім розслабляєш м'язи язика, ти напрягаєш і розслабляеш всі передні м'язи шиї. Цей рух дуже ефективний не тільки для ліфтингу, але і для втрати підшкірного жиру в області підборіддя. Тобто, друге підборіддя поступово піде.

У другому відео представлені загальні вправи для підтримки м'язів обличчя в тонусі. Саме їх регулярне виконання допоможе підтягнути контур обличчя без уколів краси, ниток і ботокса.

Нагадаємо, пропустіть тренування: вчені довели, що спорт шкідливий для здоров'я. Вчені довели, що фізичне навантаження шкідлива для здоров'я.

Як повідомляв "Знай. ua", Аніта Луценко показала, як отримати стрункі ноги і красиву поставу за 5 хвилин: відео.

"Знай. ua" писав, що Аніта Луценко показала ранкову зарядку. Аніта Луценко поділилася підбадьорливої зарядкою, яка займе мало часу.