Ось і настала довгоочікувана осінь, але нам модницям так не хочеться розлучатися зі своїми улюбленими сукнями і відпускати таке тепле літо.

Сукні в осінньому гардеробі – модний тренд або необхідність? Ми готові назвати причини, чому сукні з довгим рукавом повинні обов'язково бути у вас в цьому сезоні. Повідомляє Clutch.

Звичайно, осіння мода різноманітна. Стилісти радять нам придбати в'язані светри, класичні джинси прямого силуету, теплі затишні кардигани, ботильйони і модні ботфорти.

Але, головне, що повинно бути в гардеробі кожної стильної дівчини – це сукня з довгим рукавом.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Сукні з довгим рукавом виглядають жіночно і цікаво. Існує велика кількість фасонів таких нарядів: з довгим і коротким подолом, з кльошними манжетами і вузькими, з яскравими принтами і без декору. У нинішньому сезоні ця річ знову в моді — без неї не обійдеться жоден гардероб.

Щоб виглядати стильно і елегантно, вам досить визначитися з фасоном і грамотно підібрати інші елементи лука, включаючи взуття з аксесуарами.

Отже, перейдемо до причин:

Сукні – це стильно

Сукні ніколи не виходять з моди, змінюються тільки фасони і принти. У цьому сезоні в тренді анімалістичный візерунок, дрібний квітковий принт (зверніть увагу, що в сукнях для осені принти повинні бути на темному тлі, так вони будуть виглядати краще), polka dots і геометрія.

Сукні коректують фігуру

Запам'ятайте: всі сукні міді з довгими рукавами роблять вас стрункішими. Особливо це стосується приталених силуетів, які можу спрацювати за кількома напрямками. Вони візуально подовжують ноги, роблять талію більш вузькою, і подовжують силует в цілому.

Сукні універсальні

Всі сукні можна носити з будь-яким взуттям. Головне правильно підібрати фасон: це можуть бути кросівки, чоботи, ботильйони, човники на підборах, туфлі в чоловічому стилі і т. д. Просто приділіть час і поміряйте перед дзеркалом всі варіанти.

Плаття – це жіночно

Плаття це завжди жіночно і неважливо, воно довге або коротке, виготовлено з щільної тканини або легкої. Сукня має унікальну здатність демонструвати всі жіночі риси: сексуальність і скромність одночасно. Сукню вважають вищим пілотажем у світі моди.

Плаття – це настрій

Найцікавіше, що жінка в будь-якого віці і будь-якої комплекції, вибираючи сукню, програмує себе на романтику. В оксамитові осінні дні це як раз те, що потрібно.

Нагадаємо, найкращі ідеї осіннього манікюру цього року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", найгарячіші модні тренди цього сезону.

"Знай.uа" писав, інструкцію щодо застосування гарячого тренда осені 2018 – берета.