На камеру відеоспостереження одного з притулків для домашніх тварин потрапив дуже дивних момент, як невідомий чоловік залишає дивну коробку біля вхідних дверей.

Співробітники, які прийшли вранці на роботу заглянули туди і побачили кудлатого монстра — ніяк інакше це не назвати. Вся шерсть його була в колтунах, їх почали потроху підстригати. А ось з'явилася і мордочка — це виявився кіт! Про це працівники притулку повідомили у мережі.

Бідолаха ледве вміщувався в лотку і насилу пересувався через велику кількість поваленої шерсті. Котику довелося дати снодійне, щоб повністю його обстригти. На це у ветеринарів пішло кілька годин, а шерсті набралося аж два кілограми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ось так він виглядає після стрижки. Красень!

Тільки є ще одна проблема: він важить 10 кг, а це дуже багато для кота. Його назвали Боб Марлі через "дреди", і тепер у нього нове життя. Яка почнеться з дієти і спорту.

Після того як Боб позбувся вовни, він знайшов свободу. Йому сподобався новий образ, і тепер він готовий змінити своє тіло. Пару днів тому стало відомо, що Боба Марлі взяли до родини нові господарі. Тепер він точно в безпеці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Італії стався курйозний інцидент з сумними наслідками. Чоловік подав до суду на власницю кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию. Про це повідомило видання Corriere della sera.

Інцидент стався в місті Турин. Як повідомляється, 56-річний чоловік йшов на ринок, коли на нього з балкона восьмого поверху впала кішка вагою 5,8 кг. Тварина загинула на місці, а італієць отримав серйозні травми і був госпіталізований. Йому діагностували серйозне пошкодження шиї і хребта.

Варто нагадати, що домашні вихованці є практично в кожному будинку. Мила кішечка, яка муркотить на руках або мирно спить на підвіконні, не може не розчулювати. Але в той же час за певних обставин коти, як і інші домашні улюбленці можуть стати причиною хвороб. В першу чергу, алергії. Але є ще чимало захворювань, які виникають на фоні безпосереднього контакту з домашніми тваринами. Давайте про них дізнаємося.

Нагадаємо, відомий собор перетворив бездомну кішку на релігійний ідол.

Як повідомляв Знай.uа 5 простих способів заспокоїти агресивного кота.

Знай.uа писав, жук віком 100 мільйонів років попався вченим.