Користувачі інтернету радіють від можливості зробити задоволеного Ілона Маска, який вжив марихуанну під час інтерв'ю Джо Рогану, новим мемом. Однак не тільки він був популярним в останні дні на просторах мережі.

Портал Знай. ua обрав найцікавіші меми, які в мить стали кращими для користувачів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водій Uber, який приїхав за мною, був більш стрункою, крутою і вусатою версією самого мене

Коли у всіх лапки, а в тебе ручки

Молодий Морган Фріман виглядає так, ніби старий Морган Фріман переодягнувся в молодого Моргана Фрімана:

Нові меми про Ілона Маска,, який курить марихуанну у прямому ефірі:

Окремою темою для жартів і мемів став мітинг проти підвищення пенсійного віку в Росії. За класикою, правоохоронні органи затримували, били кийками всіх підряд, в тому числі жінок і дітей.

На узгодженому мітингу в Пітері пов'язали особливо небезпечного злочинця. Місто може спати спокійно.

Гарольд, "що приховує біль", побував у Києві. Насправді 73-річного чоловіка звуть Андраш Арато і відвідав у столиці України дводенну конференцію TEDxKyiv 2018. На ярмарку ідей він став одним з спікерів, але прославився не тому.

Арато прославився завдяки стоковим фотографіям. Справа в тому, що його природна посмішка виглядає натягнутою і створюється враження, що він приховує біль і смуток. Завдяки унікальній міміці його відразу ж прозвали "Гарольдом, що приховує біль". Зараз чоловік знімається в рекламі і подорожує.

Прокурори романтики в Росії:

Нагадаємо, добірка мемів на 7 вересня знищить вашу осінню хандру.

Як повідомляв "Знай. ua", підбірка кращих мемів на 10 вересня.

"Знай. ua" писав, що задоволений Маск з косячком став головним мемом тижня: кращі картинки.