Краще всього почати свій день з добірки найактуальніших і смішних мемів. Знай. ua підібрав кращі з них, які стануть запорукою гарного настрою на цілий день.

Не забудьте після важкого робочого дня прийняти ванну з беконом

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

В житті важливо знайти кого-небудь, хто буде на тебе так дивитися

Завжди важливо бути, а не здаватися

Новий кліп Каньє Уеста і Литл Пімпа став цілим майданчиком для створення суперских мемів. Репери Lil Pump і Каньє Уест випустили кліп I Love It спільно з Адель Гівенс.

У кліпі репери наділи поролонові костюми з величезними плечима, що робило їх схожими на ходячі квадрати. Користувачі мережі стали поширювати кадри з кліпу і порівнювати Уеста і Литл Пімпа з персонажами гри "Майнкрафт".

Не можу дочекатися, коли похолодає, щоб я міг одягтися як слід:

Це відео Каньє виглядає так, як коли йдеш на весілля, і на всій вечірці чоловічі костюми шила одна фірма, і всі виміри зроблені неправильно:

Чому Каньє і Литл Пімп виглядають у цьому відео як персонажі Roblox:

Миш (кродеться) серія абстрактних мемів, що описують як крадеться миша. "Миша" неодмінно пишеться без м'якого знака, а "крадеться" — з орфографічними помилками і в дужках (в російській мові - мыш кродется, - прим. ред).

"Миш" стала популярною, як і "Гарольд, що приховує біль", завдяки стоковим фото в мережі.

Нагадаємо, задоволений Маск з косячком став головним мемом тижня: кращі картинки. Користувачі висміяли Ілона Маска, яка вжила марихуану під час інтерв'ю Джо Рогану.

Як повідомляв "Знай. ua", підбірка кращих мемів на 10 вересня. Ці меми зараз найбільш популярні.

"Знай. ua" писав, що меми на 11 вересня не залишать шансу осінньої хандри. Ілон Маск як і раніше лідирує за кількістю створюваних мемів.