Хоча кожні стосунки унікальні, хоча більшість проходить через кілька етапів на шляху до зближення. Про це читайте в матеріалі Clutch.

1. Перша зустріч.

З цього все починається. Одні зустрічаються випадково. Інших знайомить інтернет або спільні знайомі. А може ви вже дружили, а потім вирішили зустрічатися.

2. Ви пізнаєте один одного.

На самому початку в придивляєтеся один до одного і намагаєтеся зрозуміти, чи є у вас спільне майбутнє. Якщо ви були друзями, то тепер оцінюєте один одного як романтичних партнерів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

3. Безневинне кохання.

Ваші стосунки свіжі і нові. Все здається ідеальним, ви готові обіцяти одне одному вічне кохання.

4. Ви пізнаєте дивацтва і недоліки один одного.

Коли проходить стадія невинного кохання, починають проявлятися недоліки партнерів і стосунків. Ви знімаєте рожеві окуляри і починаєте бачити все так, як воно є.

5. Ви ігноруєте недоліки.

Як тільки ви помічаєте недоліки один одного, то починаєте просто ігнорувати їх. Ви не хочете, щоб що-небудь псувало вашу ідеальну картинку. По суті, ви відкидаєте реальність.

6. Привіт, реальність.

Але неможливо занадто довго ігнорувати недоліки. Їх можна прийняти, або ні, але тоді треба буде попрощатися з партнером.

7. Ви пристосовуєтеся.

Коли ви приймаєте реальність недоліків один одного, ви розумієте, що потрібно до цього пристосуватися. Ви розумієте, що потрібно піти один одному назустріч.

8. Невелика байдужість і роздратування.

Ви сваритеся. Ви миритеся. Ви не погоджуєтеся. Ви знаходите компроміс. Це нагадує американські гірки.

9. Відродження пристрасті.

Але коли ви згадуєте, чому взагалі полюбили один одного, чому вклали у відносини так багато зусиль, ви повертаєте вашу пристрасть і розумієте, що не все так погано.

10. Спільне життя.

Після всього цього ви починаєте жити з усвідомленням себе як пари. Тепер ви разом і надовго.

Нагадаємо, чому ейфорія в ліжку змінюється почуттям відчаю і сумом.

Як повідомляв Знай.ua, 6 ознак того, що тобі потрібно його відпустити.

Також Знай.ua писав, 5 помилок у стосунках, які роблять жінки.