Справжня причина переїданя часто криється не в шлунку, а в голові. Адже деякі люди просто розівчились правильно розпізнавати сигнали про насичення. Як приборкати невгамовного товариша, читай в матеріалі Clutch.

Пережовуй їжу

Ретельно пережовуй їжу, не менше 30 разів, а краще дойди до 50. Спочатку такий процес здасться тривалим і безглуздим, але незабаром ти звикнеш.

Дотримуйся годин харчування

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Встанови часовий проміжок для прийомів їжі, дотримуючись фізіологічного годинника травлення. До якої години вранці ти п'єш тільки рідину і після якої години ввечері ти вже не приймаєш їжі взагалі. Намагайся чітко вписуватися в цей діапазон, таким чином організм звикає і не буде мучити тебе бажанням з'їсти більше, ніж потрібно.

Сніданок повинен бути корисним, смачним і ситним

З першим прийомом їжі ти даєш своєму тілу заряд енергії на день. Те, що лежить на твоїй тарілці вранці розповість про те, що буде в ній цілий день. Тому вибирай корисну і ситну їжу: каша з фруктами або овочами смузі з суперфудами і зеленню. Экспериментуй і пробуй нове, так ти зможеш знайти свій ідеальний сніданок.

Вода між прийомами їжі

Пий просту чисту воду між прийомами їжі. Так ти заповнюєш втрату рідини в організмі, не даєш помилковому голоду випливти назовні, а ще, випита рідина запобігає переїданню при найближчому прийомі їжі.

Виключай продукти-агресори

Все промислове сміття підштовхує наш організм до переїдання. Від вигляду і смаку шоколадної цукерки мозок стає неконтрольованим, а кишкові бактерії вимагають продовження банкету. Тому негайно позбувайся таких продуктів у своєму раціоні.

Нагадаємо, целюліт не спить: як боротися з "апельсиновою кіркою" в домашніх умовах.

Як повідомляв Знай.ua, вчені попередили, до яких страшних наслідків призводять перекуси.

Також Знай.ua писав, здорове харчування проти фаст-фуду: міфи, про які ніколи не розповість навіть Супрун.