Алкоголь вже довгі роки допомагає багатьом людям вирішити деякі проблеми. Медицина, ремонтні роботи, свята і чимало інших людських занять рідко обходяться без спирту.

Звичайно, алкоголь при неправильному використанні може завдати непоправної шкоди людині. Однак, мексиканські вчені провели кілька цікавих експериментів з текілою і здивували світ новим відкриттям.

Так, стало відомо, що цей алкогольний напій допомагає людині "скинути зайве". І це все завдяки вмісту блакитної агави, яка є видом однодольних спаржевих рослин і багата з'єднаннями та мікроелементами.

Агава

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Саме ці речовини, які містяться в агаві, підвищують ефективність препаратів для гастроентерології, борються з хворобою Крона і колітом. Крім цього, агава допомагає схуднути.

Агава виділяє натуральний цукор - агавин, який знижує рівень глюкози в крові, збільшує вироблення інсуліну і гормонів. Вони зменшують швидкість спорожнення шлунка. В результаті чого люди їдять менше, дозволяючи організму використовувати раніше накопичений жир.

Також агавин діє як харчове волокно, яке допомагає регулювати апетит, здійснюють профілактику ожиріння і порушень обміну речовин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні незабаром може з'явитися ще одне професійне свято, а також додатковий привід випити – "День виноградарства, винороба і українського вина".

Відповідний законопроект на розгляд ВР вже внесли народні депутати, рішення прийматимуть в перший тиждень листопада. Як зазначають автори ідеї, про це вже давно просили співробітники асоціації українських виноробів, Торгово-промислова палата, а також Європейський комітет виробників вин.

Варто нагадати, що дослідники з Медичної школи Університету Массачусетсу в США встановили, що прийом алкоголю призводить до потрапляння кишкових бактерій в кров людини.

Згідно з новим дослідженням, зловживання алкоголю з високою ймовірністю здатне викликати потужну імунну відповідь. Кількість ендотоксинів зростає, а слідом за ними посилюється навантаження на імунітет.

Нагадаємо, в Україні заборонили спирт.

Як повідомляв Знай.uа ліцензія на алкоголь і тютюн: податкова звернулася до підприємців.

Знай.uа писав, Кличко позбавить киян однієї з головних радостей.