Відома українська співачка та учасниця гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва показала у своєму влозі фрагмент відео, як вона робить свій повсякденний макіяж.

Про це повідомляють ЗМІ.

"Секрети мого денного мейк вже в DodoVLOG", - повідомила зірка.

Так, у ролику зірка показує, як почати нанесення макіяжу та як вона використовує косметичні засоби. Крім того вона ділиться секретами, як візуально зменшити ніс.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що про імовірні романтичні стосунки між Потапом та Настею Каменьский говорять вже доволі давно. Проте зовсім нещодавно зірковий дует помітили нібито відпочиваючими разом. Нещодавно Настя і Потап публікували яскраві фото з Позітано, Італія.

Відтепер шанувальники вже екс-дуету дали для своїх найбільших прихильників ще один привід для обговорень.

Так, зірок помітили, коли вони обіймались на вечірці, де святкували день народження популярної української телеведучої Каті Осадчої.

На відео можна помітити, як Потап ніжно обіймає Каменських. Але після того, як артист побачив камеру, він швидко відсторонився від Насті.

Разом з тим варто додати, що раніше Настя Каменських розповіла про свій шалений відпочинок.

Артистка зізналася, що за час відпустки встигла відвідати сонячну Каліфорнію (США) та Італію, в якій за цікавим збігом обставин опинився і Потап, з яким Настя тимчасово поставила творчий дует на паузу.

"Був не тільки Потап, ми їхали з друзями. Це був найсмачніший відпочинок, самий смішний мій відпочинок, тому що ми тільки сміялися і їли", - прокоментувала Каменських відпочинок.

Крім того співачка встигла порудувати своїх прихильників новим фото на сторінці в одній із соціальних мереж. Відомо, що вона його зробили на знімальному майданчику чергового сезону грандіозного співочого шоу "Х-фактор".

Артистка є одним з членів журі програми "Х-фактор", і зробила селфі на зйомках. Вона додала: "На старт нового, дуже потужного сезону".

У коментарях під фото фанати розсипалися в компліментах її нового образу, зазначивши помітний макіяж артистки. Окремо фолловери похвалили яскраву зовнішність Насті.

DoDo VLOG

Нагадаємо, фатальний образ Дорофєєвої змусив фанатів верещати від захвату.

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва збудила фанатів дивним знімком.

Також "Знай.ua" писав, що MONATIK поділився з шанувальниками найціннішим.