Багато жінок думають про те, як же насправді підкорити серце чоловіка. Про найефективніші поради, які допоможуть тобі закохати в себе будь-якого чоловіка, читай у матеріалі Clutch.

Перше враження

Те, що перше враження дуже важливе ні для кого не секрет. Для того, щоб завжди справляти добре враження ти повинна бути завжди доглянутою і цікавою. Помічниками для тебе стануть доглянуті нігті, легкий макіяж, гарний одяг і начитаність.

Більше легкості, але не легковажності

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Будь цікавою і навчити спілкуватися, розповідай про себе і питай про нього. Спробуй його зацікавити, але ніколи не грай за його сценарієм. Не варто піддаватися на вмовляння "зайти на чашку кави". Залишай після себе загадку, яку хочеться розгадати, легке відчуття недоїдання.

Дозволь йому проявити себе як чоловіка

Якщо дівчина навчитися давати чоловікові відчуття того, що він сильний і потрібний, він ніколи не зможе її забути. Коли він приходить на чергове побачення з букетом квітів або з іншим якимось милим подарунком, не відмовляйся від його залицянь, адже так ти справді можеш поранити. Дякуй і цінуй. Ти повинна зрозуміти, що так він проявляє себе.

Пам'ятай про зоровий контакт

Настрой з ним зоровий контакт, загравай і посміхайся, але постарайся не перестаратися. Якщо при зустрічі ти відводиш погляд або починаєш копатися в телефоні - це може здатися поганим тоном.

Романтична обстановка

При виборі місця проведення побачення, вибирайте затишний ресторанчик з розслабляючою музикою і з приглушеним, тьмяним освітленням, яке створить певний романтичний настрій.

Наповнена дівчина = пристрасна дівчина

Чоловік хоче бачити поруч наповнену дівчину. У тебе повинні бути хобі, захоплення і заняття, які тобі подобаються і тебе наповнюють, тільки тоді ти будеш надихати свого чоловіка.

Нагадаємо, сексологи розповіли, чим може обернутися жіноча зрада.

Як повідомляв раніше Знай.ua, психологи розповіли про причини чоловічої самотності.

Також Знай.ua писав, психолог розповів, як перестати сваритися по дрібницях в парі.