1. Визначтеся, яка порода вам подобається більше. Будьте впевнені в тому, що ви знаєте, чого хочете. Якщо ви визначилися, пошукайте побільше інформації про обрану породі. Порадьтеся з друзями та сім'єю, пошукайте в Интернете.

2. Якщо ви виявите, що обрана вами порода не підходить вам з яких-небудь причин, виберіть іншу і точно так само пошукайте інформацію про неї. Коли ви нарешті остаточно визначитеся, пошукайте в мережі оголошення про продаж кошенят. Шукайте продавців, які знаходяться недалеко від вашого місця проживання.

3. Якщо ви знайшли кошеня, якого хочете купити, переконайтеся, що з ним усе гаразд і що немає жодних серйозних проблем з його здоров'ям. Блохи, кліщі і лупа легко піддаються лікуванню і не доставлять вам великих проблем. Зовсім інша ситуація з захворюваннями - деякий з них дуже складно вилікувати. Будьте впевнені в тому, що ви принесете додому здорового кошеня!

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

4. Відвідайте ветеринарну клініку, щоб лікар зміг ретельно оглянути вашого нового вихованця.

5. Приділяйте своєму кошеняті достатньо уваги і турботи. Коти люблять бути в увазі тільки тоді, коли вони самі цього хочуть. Тепер же ви вибрали кошеня, тому варто його любити, і, безсумнівно, він полюбить вас.

Нагадаємо, що ретельний підбір продуктів на кожен прийом їжі допомагає не тільки поліпшити фігуру, але і здоров'я. Саме з цієї причини експерти склали перелік тих інгредієнтів, які не варто використовувати в приготуванні вечері

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи назвали найбільш ревниві і власницькі знаки Зодіаку, які можуть вивести своїми істериками і драмами навіть самого спокійного партнера. Про це Читайте в матеріалі Clutch.

Також портал Знай.uа писав, що астрологи розповіли про те, які знаки Зодіаку ні за яких обставин не можуть ужитися разом. Про те, хто твій найлютіший ворог за гороскопом читай в матеріалі Clutch.