Всі модниці світу намагають дізнатись, які ж модні тренди будуть популярні у ту чи іншу частину сезону.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Проте не менш важливо ознайомитися з антитрендами - речами та ідеями, які безнадійно застаріли. Саме ці знання допоможуть уникнути величезних модних провалів.

Шарф замість верху

Експерти вже доволі давно заявляють, що величезний шарф, який накриває не лише шию, але й частину тулубу - це неймовірно жахливий вигляд.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чим замінити: невеликий вузький шарф.

Плаття-пальто

Може здатися, що така верхній одяг - запорука витонченого силуету. Так, пальто подібного крою візуально стоншує талію, але геть-чисто позбавляє можливості експериментувати з силуетом. Під нього не підходять брюки і об'ємні светри - це снувати зменшує його універсальність.

Чим замінити: А-подібний, прямий, напівприталений крій.

Хутро "під ламу"

Цей тренд був актуальний буквально рік тому, сьогодні він остаточно зійшов на "ні". Образ з такими хутром віддає зайвої гламурностью нульових, тому в 2018 році його краще забути. Віддавайте перевагу класиці і мінімалізму - вони сьогодні по-справжньому популярні!

Чим замінити: овчина, шкіра, твід.

М'які жакети

Пам'ятайте про геометричність і фактуральность! З м'яким жакетом можна забути не тільки про них, але і про красивому силуеті. Крім того, під нього можна носити щось щільне, а тільки тонкі сорочки і лонгсліви.

Чим замінити: піджак з міцним каркасом.

Оксамитова взуття та аксесуари

Деталі з оксамиту або велюру не тільки не модні, але ще і непрактичні. В осінній сльоті ніжна тканина швидко стирається, що дуже небажано для повсякденного взуття. Ми радимо вибрати щось більш надійне.

Чим замінити: натуральна шкіра.

Колготки в сіточку

Колись вони вважалися інтригуючою деталлю. Сьогодні колготи в сітку будь-якого розміру - це немодно і вульгарно. Вони абсолютно недоречні в повсякденному стилі, не кажучи вже про романтичному або діловому. Тренд минулого сезону - надіти такі колготи під рвані джинси - теж перестав бути актуальним.

Чим замінити: класичні однотонні моделі.

Всі тренди осені 2018 року.

Нагадаємо, Gucci перетворить Instagram на арт-галерею.

Як повідомляв "Знай.ua", 6 найгарячіших трендів осені 2018.

Також "Знай.ua" писав, про топ зірок, які першими не посоромились показати все.