Топові голівудські зірки постійно епатують своїх прихильників та всіх інших людей своїми незрозумілим та надто відвертим вбранням.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, мабуть навідоміша світська левиця Періс Хілтон, яка дуже довгий час задавали тренди у світі зіркової моди знову принесла дещо своє. Так, суперпопулярні труси-штани, які зараз набирають шаленої популярності це і є її творіння.

Інша голівудська зірка, яка епатує прихильників своїм зовнішнім виглядом Крістіна Агілера, здається, прагне прикрити білизну, яке видніється під величезною курткою. А ще ми дивимося на сумне обличчя співачки і думаємо, що в її голові проносяться найголовніші питання людства і в тому числі той, що стосується її зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ми поки ще не готові до цього "тренду" від співачки Ешлі Сімпсон - чорну білизну під світлий одяг. Та й гібрид штанів і розпатланого шлейфу теж не видає в дівчині знавця сучасної моди.

У свою чергу співачка Тінаші - теж готова розкрити перед усіма душу, точніше своє спіднє. Під білим ліфчиком у неї виявився чорний ліфчик або, можливо, просто темні вставки.

Підозрюємо, що подружки Кендалл Дженнер і Белла Хадід на цьому тижні з'явилися на світ в нарядах одного дизайнера. Одного дизайнера, який змусив дівчат натягнути смугасті колготки, продемонструвати нижню білизну і груди. При цьому відразу видно професіоналізм Белли, навіть в таких важких умовах вона не втратила обличчя і посміхалася папараці. До речі, зверни увагу: модель навіть колір манікюру підібрала під колір свого дивного костюма.

А ось дівчина з сімейства Кардашьян-Дженнер явно не очікувала таких незручностей, розглядала землю під ногами і періодично підтягувала всю цю конструкцію, щоб не показати нічого зайвого. У такому вигляді - це ціле мистецтво.

Майже дві тисячі жінок влаштували голий протест в США

Нагадаємо, гола Леді Гага у смітті стала головним посміховиськом тижня: фото 18+.

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Мерайя Кері показала колишньому, що він втратив.

Також "Знай.ua" писав, що Ратаковскі з'явилася на модному показі в дивному вбранні.