До епатажних витівок співачки Леді Гаги фанати вже давно звикли. Проте дивувати їх вона не перестає.

Леді Гага


Днями 32-річна зірка взяла участь у відвертій фотосесії, автором якої став іменитий фотограф Елі Расселл Лінец. У своєму Instagram вона опублікувала кілька знімків, на яких позує повністю оголеною.


Судячи по фону, фотосесія проходила в домашній обстановці. Речі в кадрі навмисне розкидані, можна помітити бруд та сміття, а сама артистка одягає панчохи.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Загалом усе виглядає все дуже природно - створюється враження, що співачка абсолютно не здогадується про те, що в цей час на неї націлений об'єктив фотокамери.

Королева, Ми хочемо ще більше фото Гаги, Хотів би я бути фотографом,
- ці кадри, які набрали вже більше мільйона лайків, викликали шквал захоплення підписників співачки.


Нагадаємо, популярна американська співачка Леді Гага, яка більше всього на світі любить епатувати публіку, постала перед шанувальниками у несподівано ніжному і жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку жовтневого глянцевого журналу Vogue.

Леді Гага на обкладинці глянцю


На офіційному сайті видання кажуть, що в номері можна буде почитати розгорнуте інтерв'ю панянки, яке вона дала на честь виходу мелодраматичного фільму "Народження зірки".

Днями Леді Гагу помітили на світському вечорі в Торонто, де популярна співачка позувала перед фотографами в елегантній срібній сукні без бретелей.

"Дивитися страшно", - заявили фолловери співачки в Мережі і зізналися, що Гага стала знівеченою жертвою пластичної хірургії.


Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна співачка Леді Гага продовжує шокувати своїх шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Тільки на цей раз співачку підвели не дивні наряди, а пластика обличчя, яка буквально шокувала фанатів артистки.


Також Знай.ua писав про те, що всі світові зірки з'їхалися в Італію на щорічний Венеціанський кінофестиваль. Настільки грандіозну подію не пропустила і 32-річна Леді Гага, яка разом з Бредлі Купером представила тут фільм "Зірка народилася".