Всі світові зірки з'їхалися в Італію на щорічний Венеціанський кінофестиваль. Настільки грандіозну подію не пропустила і 32-річна Леді Гага, яка разом з Бредлі Купером представила тут фільм "Зірка народилася".

Проте інтерес шанувальників викликав не тільки фільм, а ще й фігура співачки. За останні пару місяців дівчина помітно схудла і виглядає неймовірно.

Під час появи на Венеціанському кінофестивалі компанію Бредлі Куперу, з яким знялася в його дебютному режисерському фільмі "Зірка народилася", співачка склала в елегантному білому платті і чорних туфлях-човниках на високих підборах.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що в такому образі співачка виглядала дуже ніжно, що є для неї не зовсім притаманним. Цікаво, що протягом усього часу зірки трималися за руки і виглядали дуже мило.

Їх можна було б вважати навіть за пару, якщо не знати, що Купер давно і міцно у відносинах з російською моделлю Іриною Шейк, а Леді Гага збирається заміж за свого коханого і за сумісництвом особистого менеджера Крістіана Карина.

Зауважимо, що в фільмі "Зірка народилася" Бредлі Купер і Леді Гага зіграли закохану пару, де артистка з'явилася в мюзиклі в образі співачки Елли, а Бредлі – кантрі-музиканта Джексона Мейна, який допомагає дівчині повірити в себе і, нарешті, стати справжньою зіркою.

Раніше повідомлялося, що Культова американська співачка Леді Гага ніколи не переставала шокувати весь світ яскравими вбраннями і зухвалими вчинками. Так, на сторінці в Instagram знаменитість показала епатажні кадри зі зйомки фотографа Елі Расселл Линнетса, з яким працює не перший раз. Так, артистка приміряла колготи на голе тіло, то одягаючи, то знімаючи їх.

Нагадаємо, фото голої Леді Гаги поставили на вуха Instagram. Леді Гага повністю роздяглася, залишившись тільки в прозорих колготах.

Як повідомляв "Знай. ua", у всіх на очах: Леді Гага спокусила чоловіка Ірини Шейк. Зірки представили фільм "Зірка народилася", де зіграли головні ролі.

"Знай. ua" писав, що схудла Леді Гага засвітила принади на пляжі: гарячі фото.