Відома поп-співачка Мерайя Кері випустила досить суперечливе відео на пісню "Get The F * ck Out". Прихильники спантеличені, адже пліткують, що цю занадто різку композицію вона присвятила своєму колишньому обранцю, мільярдерові Джеймсу Пекеру.


У кліпі співачка постала в відвертому образі, під час зйомок вона позує в панчохах і мереживному боді, відверто демонструючи ноги і груди. Пісня насправді досить проста: все "крутиться" навколо загадкового чоловіка, який "розчавив її серце бульдозером".

Мерайя Кері та Джеймс Пекер
Мерайя Кері та Джеймс Пекер


Можливо, саме звідси і чутки про прототипа – екс-бойфренда, котрий покинув артистку напередодні весілля.

Мерайя Кері
Мерайя Кері

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про заручини пара заявляла в січні 2016 року, і Кері тоді навіть придбала весільну сукню для майбутньої церемонії, і взагалі розрив переживала вкрай болісно.


Дивіться: Mariah Carey - GTFO


Особисте життя співачки

Мерайя Кері
Мерайя Кері


Взагалі Мерайя Кері хоч і володарка "Греммі", і ефектна красуня, але в плані особистого життя часто були невдачі. Олігарх Пекер – не єдиний, із ким не склалися стосунки, але заміну чоловікам вона, як не дивно, знаходить дуже швидко.

Мерайя Кері та Нік Кеннон
Мерайя Кері та Нік Кеннон

Фанати не встигають оговтатися від попереднього скандалу, як у соціальних мережах співачка вже публікує знімки із новим коханим.
Свого часу Мерайя закрутила роман зі своїм 33-річним танцюристом Брайаном Танакою, після цього почала викладати промовисті знімки, приміром, де вони приймають ванну, попиваючи спокійно шампанське.

Мерайя Кері та Луїс Мігель
Мерайя Кері та Луїс Мігель


Був у неї і роман і з учасником Rolling Stone:

"Я не думаю, що наші відносини повинні бути публічними, як це було раніше з іншими моїми романами ... На мій погляд, краще зберігати їх більш приватними. Але я не збираюся не ходити з ним в публічні місця і не насолоджуватися життям, тому що всі думають:" О, це занадто рано! ". ", - заявила тоді Кері.

Мерайя Кері та Томмі Моттола
Мерайя Кері та Томмі Моттола

Мерайя Кері та Брайан Танака
Мерайя Кері та Брайан Танака

Мерайя Кері
Мерайя Кері

Мерайя Кері
Мерайя Кері


Нагадаємо, з'явився трейлер серіалу "Повернення додому" з Джулією Робертс.
Як повідомляв Знай.ua, двійника заплившої Лоліти помітили на Тижні моди у Нью-Йорку.
Також Знай.ua писав, культовий серіал вмістили в хвилинне відео.