Епатажна "цивільна дружина" Кіркорова проживає в Україні і, судячи із гучних заяв пресі, готова заради свого кумира і коханого абсолютно на все.

Кіркоров


У той же час не зовсім зрозуміло, чи готовий на те ж саме сам поп-король, але наполегливу жінку думку Кіркорова цікавить не надто сильно.


Історія з так званою "цивільною дружиною" сталася на одному з концертів зірки. Тетяна, мешканка селища Артемівка, що на Харківщині, заявила, що після ялтинського концерту кричала голосніше інших прихильниць і таким чином змогла потрапити у готельний номер Кіркорова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


За словами прихильниці, у розкішній ванні вона провела з Кіркоровим ніч кохання, після якої він пообіцяв жінці руку та серце.

Тепер Тетяна зіткнулася зі складною любовної ситуацією. Вона зізнається, що просто тепер не може дивитися на інших чоловіків, окрім Кіркорова, постійно думає про нього і мріє, щоб співак вийшов із нею на зв'язок.

"Я після зустрічі з ним реально ні на кого не можу дивитися! Мені вже народжувати пора, роки йдуть. Готова Кіркорову ще трьох народити", - заявила Тетяна, розповідаючи журналістам про нерозділене кохання до кумира мільйонів росіян.


Сам же Кіркоров поки ніяк не коментує слова "красуні" з Харківської області, яка намагається потрапити чи не на кожен виступ поп-короля, щоб хоч якось привернути до себе увагу.


Нагадаємо, популярний російський репер Єгор Крід випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим з гучною назвою "Колір настрою чорний".
Ролик, опублікований на YouTube лейблу, знятий за мотивами одного з попередніх видеохітів Кіркорова — кліпу "Колір настрою синій".


Як повідомляв раніше Знай.ua, багато фанатів знаменитого резидента Comedy Woman і співведучого програми "Вечерний Ургант" Олександра Гудкова не вперше підозрюють у нетрадиційних сексуальних перевагах через специфічну манеру мови актора і його регулярні епатажні витівки в досить жіночих нарядах.

Філліпп Кіркоров теж недалеко пішов, так як королю вітчизняної естради, незважаючи на наявність шлюбу з примадонною Аллою Пугачовою, регулярно приписували гей-романи з різними артистами.


Також Знай.ua писав про те, що по приїзді в США відомого російського співака попередили про те, що американській публіці може не сподобатись його музика.