Відома російська телеведуча і співачка Ольга Бузова зробила спробу викликати у своїх шанувальників почуття ностальгії за життя без інтернету.

Так, Ольга нагадала, як раніше було добре без всесвітньої павутини. На зірку в Instagram підписані в основному підлітки, які не знають, як це - жити без інтернету, і вони не застали часів юності співачки.

Головна холостячка Росії в мережі розповіла, що раніше ділитися емоціями, подіями та новинами було набагато складніше.

"Не було такого відкритого доступу до кожної людини. Не можна було загуглити, знайти старі записи. Зараз все життя в телефоні", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Оля розповіла, як разом з усіма рахувала мегабайти, тому що вихід до інтернету був розкішшю. Навіть в Нью-Йорку і Лондоні зв'язок з Всесвітньою павутиною коштує великих грошей, ціни перевищують московські в кілька разів.

Ольга Бузова

"Будьте уважні до свого життя, не проживайте її в соціальних мережах, вчіться відключати голову від нескінченного потоку інформації", - умовляє відмовитися від інтернету Бузова.

Шанувальники не оцінили такий порив співачки зробити світ краще і висміяли слова Бузової. На думку коментаторів, співачка збирається очолити рейтинг найпопулярніших росіянок в Instagram і навіть спробувати свої сили на міжнародній арені.

"Так вона конкурентів прибрати хоче, не ведіться на її вмовляння", - написав один з користувачів під постом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в соцмережі Instagram уважні фанати російської телеведучої та співачки Ольги Бузової присоромили її на всю країну. На цей раз приводом для скандалу стало вбрання зірки, яке здалося підписникам підозрілим.

Так, фанати помітили черговий модний провал співачки. Як не дивно звучить, але модну і "дизайнерську" куртку Бузової фанати знайшли в китайському інтернет-магазині AliExpress.

Варто нагадати, що публіка все частіше говорить про те, що Ольгу Бузову не дарма усі хейтять та приписують гріхи російської естради. Експерти вважають, що саме Бузову повинен дякувати Філіп Кіркоров, який зараз хайпить на хвилі молодіжних кліпів і музики. Завдяки тому, що він регулярно світився з нею на загальних фото, артист ще тримається на плаву.

Нагадаємо, шалена Бузова проголосила себе "царицею".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський мріє одружитися на Бузовій: батьки благословили.

Знай.uа писав, зірки приготували Бузовій страшне випробування.