Популярний російський репер Єгор Крід випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим з гучною назвою "Колір настрою чорний".

Ролик, опублікований на YouTube лейблу, знятий за мотивами одного з попередніх видеохітів Кіркорова — кліпу "Колір настрою синій".

У ролику Філіп Кіркоров, вбраний у розлогі пір'я, приходить в гості до Тіматі і Єгору Криду і домовляється про спільну роботу. Пізніше він з'являється в кадрі в чорному одязі і лежить в кріслі татуювальника.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У музичному відео хіп-хоп-виконавець Тіматі пропонує Кіркорову стати членом лейблу Black Star, після чого співак разом з Кридом спускаються в підвал і переодягається в чорні шати. В одному з епізодів виконавці постають в образах персонажів серіалу "У всі тяжкі" Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана. В кінці кліпу в Кріда стріляють з пістолета в помсту "за нашого короля Філіпа Бедросовича".

У кліпі є дуже багато реклами різних продуктів і сервісів.

Раніше ми повідомляли про те, що Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

За сюжетом співаки починають робити один одному дрібні капості, однак під кінець їх протистояння набуває все більш убивчі форми, від підпалювання одягу на тілі до ошпарювання окропом і відкушування носа. Відео закінчується жорстокою бійкою артистів і загибеллю обох.

У кліпі знялися Сергій Шнуров, Гарік Бульдог Харламов, Андрій Малахов і ряд інших персон шоу-бізнесу.

На початку кліпу артисти продемонстрували, що не позбавлені самоіронії.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" новий кліп Кіркорова шокував мережу. У поганому сенсі.

Також раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Баскова і Кіркорова готові лінчувати і вигнати з Росії за огидний кліп.