По приїзду в США відомого російського співака попередили про те, що американській публіці може не сподобатись його музика.

По-перше, проблема в тому, що місцева публіка більш вибірково ставиться до музичної творчості артистів, а тому Філіпа Кіркорова, на думку багатьох, очікує закономірний провал американських концертів в США.

Кіркоров

По-друге, безліч питань викликає зміст головних хітів останнього часу у співака, а саме: "Колір настрою синій" і нещодавній спільний шлягер з Миколою Басковим - "Ібіца".

Фанати співака підозрюють, що американському глядачеві деякі моменти в змісті можуть здатися досить суперечливими.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кіркоров

Такі прогнози цілком можуть збутися, адже в пісні «Ібіца» можна побачити такі аспекти, як ненависть, сексизм та інші моменти, вже давно не прийнятні для суспільства США.

У той же час, подібний контент, яким наповнений кліп Кіркорова і Баскова широко популярний в Росії.

Кіркоров

Експертів дивує також те, що Кіркоров вирішив зазіхнути на один із найбільших мережевих майданчиків США - Медісон-сквер Гарден. Багато хто сильно б не хотіли, щоб після цього у Кіркорова стався так званий «крах американської мрії» і в його творчості настала криза.

Кіркоров

Більш того, в мережі вже періодично зустрічаються сумніви від російськомовних жителів Сполучених Штатів щодо того, чи варто їм відвідувати концерти Кіркорова в США, навіть з огляду на те, що їх співвітчизники не найчастіші гості в Америці.

Як додали деякі користувачі мережі: «Після кліпів цих, якщо чесно, навіть і не думаю, щоб потрапити на концерт», «Якщо приїде Кіркоров, я спробую переосмислити доцільність свого переїзду в США».

У той же час, в мережі знайшлися користувачі, які прогнозують Кіркорову запаморочливий успіх у США і це може стати для його кар'єри новим витком.

співак

Вони вірять в те, що на своїй колоритності, як артиста, а також на загальній атмосфері толерантності в США, Філіп Бедросович може і досягти успіху.
Що ж, час покаже

Нагадаємо, cкандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва різко відреагувала на критику з боку хейтерів, основне заняття яких - поширювати бруд в соціальних мережах.

Як повідомляв Znaj.ua, хіп-хоп-виконавець Шон Картер, відомий під ім'ям Jay-Z, став найбільш високооплачуваним репером 2018 року за версією журналу Forbes.

Також Znaj.ua писав про те, що Ігор Крутой і Алла Пугачова не в найкращих стосунках. Шанувальники артистів почали підозрювати про це коли журналісти поцікавилися у Ігоря Крутого, чому на фестивалі "Нова хвиля" вже який рік поспіль не з'являється Алла Пугачова.