Багато фанатів знаменитого резидента Comedy Woman і співведучого програми "Вечерний Ургант" Олександра Гудкова не вперше підозрюють у нетрадиційних сексуальних перевагах через специфічну манеру мови актора і його регулярні епатажні витівки в досить жіночих нарядах. Філліпп Кіркоров теж недалеко пішов, так як королю вітчизняної естради, незважаючи на наявність шлюбу з примадонною Аллою Пугачовою, регулярно приписували гей-романи з різними артистами. Після виходу відеокліпу "Ібіца", з-за чого шанувальники Кіркорова вирішили, що пора позбавити співака звання народного артиста, Гудков знову підлив масла у вогонь.


У своєму акаунті в Инстаграм Олександр написав пост, просочений ніжністю на адресу Філіпа Кіркорова, назвавши його "двометровою анакондою" і "неоновим демоном". Крім цього, Гудков назвав Кіркорова диким, модним, сучасним, зазначивши, що за його коротке життя співак став головним відкриттям.

Один з шанувальників співака в Мережі повідомив, що це явні ознаки любові, помітивши, що Олександр на цей раз навіть не намагався підібрати слова, повідомляючи про свої почуття. До того ж, Гудков порівняв співака з "дуже довгою Вангою", відзначаючи його саморозуміння і передбачення ситуації. Фолловери вважають, що різниця у віці до 16 років не буде заважати чоловікам, і Філіп Кіркоров, швидше за все, стане "татком" для шоумена. Самі артисти ніяк не коментують те, що відбувається.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Раніше стало відомо, що Алла Пугачова наїхала на Кіркорова за його новий кліп.


Також Знай.UA повідомляв про новий кліп Кіркорова і Баскова. В даному творі співаки показали всю можливу самоіронію. Сюжет побудований на суперництві двох знаменитостей, які підставляють один одного. Події розвиваються стрімко і доходять до підпалювання тіл, ошпарювання окропом і відкушування носа. В кінці співаки і зовсім гинуть у бійці. Учасниками кліпу стали Сергій Шнуров, Гарік Харламов, Андрій Малахов і безліч інших зірок телебачення та шоу-бізнесу.


Знай.UA писав про те, що стали відомі подробиці носіння кільця Юлією Тимошенко, які можуть натякати на яскраве інтимне життя, а також нетрадиційну орієнтацію.