Після презентованого днями спільного треку Філіпа Кіркорова і Єгора Крида, де поп-король показав, що він також вміє читати реп, не залишається сумнівів, що хіп-хоп дует Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав би не менш бурхливу реакцію.

Алла Пугачова та Максим Галкін


До слова, останнім часом фанати активно обговорюють зіркову пару, приписуючи тому ж Галкіну постійні зради й нескінченні романи. Фанати вважають, що піарникам зірок слід серйозно задуматися про нові спільні композиції.
Останні відбувалися ще на початку їх роману, тому тепер потрібна нова порція "хайпу", а як зміг довести Філіп Кіркоров, подібного легко можна домогтися з допомогою нехитого і дієвого епатажу.

З огляду на те, що зараз найбільш затребуваним жанром у російській музиці є хіп-хоп, дует Галкіна і Пугачової у такому форматі не здається неможливим.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Примадонна буквально щороку прощається зі сценою, але потім знову повертається заради усього лише декількох виступів у знайомих. Тепер же, надихнувшись прикладом колишнього чоловіка, вона може повністю реанімувати колись блискучу кар'єру.


Нагадаємо, у мережі помітили досить дивну закономірність у житті Алли Пугачової та всіма її законними чоловіками.
Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, користувачі мережі почали порівнювати відому співачку з "чорною вдовою", через те, що кожного року, коли Пугачова виходила заміж помирав один зі світових політичних лідерів.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Ігор Крутой і Алла Пугачова не в найкращих стосунках.

Шанувальники артистів почали підозрювати про це коли журналісти поцікавилися у Ігоря Крутого, чому на фестивалі "Нова хвиля" вже який рік поспіль не з'являється Алла Пугачова. Він сказав, що з Примадонною вже кілька років ніхто не веде переговори.

Ігор Крутий


Також Знай.ua писав про те, що особисте життя Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди було і є у центрі уваги ЗМІ та шанувальників, однак самі зірки естради воліють не особливо виставляти все на показ.