У мережі з'явилася інформація про те, що виконавця Володимира Кузьміна пограбували на 10 мільйонів рублів.
Інцидент стався під час того, як Володимир Кузьмін перебував у від'їзді. Тепер йому доведеться терміново повернутися з відпустки в США в Росію (будинок виконавця знаходиться в Солнечногорську).

На даний момент відомо, що правоохоронні органи почали розбиратися і шукати винних у пограбуванні.
Як повідомляють ЗМІ, про інцидент розповів робітник, який перебував в той момент в будинку співака.

Володимир Кузьмін

Як розповів очевидець, злочинці погрожували йому розправою, потім змусили його відкрити сейф і викрали гроші, які там лежали.

Сума склала близько 11 мільйонів рублів. Після такого повідомлення робочого співак вирішив перевірити ще раз інформацію і попросив друга Олександра Клопова подивитися, чи все в порядку. Виявилося, що пограбування дійсно було абсолютно. Тоді знайомий Кузьміна звернувся в поліцію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Володимир Кузьмін

Багато хто знає про те, що 63-річний артист намагається більше відпочивати, ніж виступати на сцені. Багато разів ходили чутки про те, що він завершує кар'єру. Кузьмін і сам зізнається, що не раз думав про це.

Як додав сам співак:

Іноді хочеться закінчити вже все. Так мені весь час хочеться закінчити, вже років 20! А потім думаю: як я людей можу образити? Ну що я буду вдома грати для себе, так хоч людям буде приємно! Тому дзвоню директору: бери всі концерти, але не більше чотирьох за поїздку. Ми зараз не робимо великі гастролі, а міні-тури по чотири концерти, потім на пару днів додому

Володимир Кузьмін

Крім того, пару місяців назад ім'я Кузьміна згадувалося в ЗМІ у зв'язку з його розлученням. Він прийняв рішення розійтися з Катериною. Вони з дружиною прожили в шлюбі 17 років. Ніхто з них не став висловлювати один одному претензії. Володимир лише коротко пояснив, що їхні шляхи давно розійшлися.

Артист додав:

Прийшов час кожному рухатися своїм шляхом. Ми прийняли рішення не давати жодних коментарів у пресі з цього приводу. Просимо поставитися з розумінням

Однак, після цього в мережі з'явилася інформація про те, що Катерина занадто захопилася психологією і різними практиками. За словами Кузьміна, вона довго намагалася знайти себе.

Володимир Кузьмін

Сам артист коментував цю ситуацію наступним чином:

Так вийшло, що зустріла хорошу наставницю і почала займатися духовними практиками, в чому далеко просунулася. Вона повністю знаходиться під захистом, мені до цього далеко, але це як би добре - моя карма від цього поліпшується, вони весь час за мене моляться

Нагадаємо, вже давно всім відомо, що популярна українська співачка Ані Лорак і російський співак Філіп Кіркоров кращі друзі. Зірки не приховують любові один до одного, регулярно з'являються на публіці разом і присвячують зворушливі пости в особистих мікроблогах. Цього разу Лорак і Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.

Як повідомляв Znaj.ua, у Мережу злили гарячі фото топ-моделі, ангела Victoria's Secret і світської левиці Кендалл Дженнер. Зазначимо, що знімки не просто голі, а дуже голі. Фото надав telegram-канал Super.

Також Znaj.ua писав про те, що Ксав'є Долан представив на кінофестивалі в Торонто свій новий фільм "Смерть і життя Джона Ф. Донована".