Особисте життя Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди було і є у центрі уваги ЗМІ та шанувальників, однак самі зірки естради воліють не особливо виставляти все на показ. І тому будь-яка публікація в соцмережах від Примадонни або її молодого чолвіка зустрічаєтьсяпідписниками "на ура".

Більше подробицями особистого життя ділиться Галкін, в той час як від Пугачової рідко йдуть навіть які-небудь коментарі. Нещодавно Галкін опублікував відео, на якому його дочка Ліза, намагається прочитати вірш про твердий знак.

Пугачова, Галкін, діти

У неї це виходить не відразу, і це насмішило зіркового татуся смішить Галкіна, однак з наступної спроби дочка зразково читає вірш, показуючи при цьому відмінні навички акторської гри.

В кадрі відео промайнула і матуся - Алла Борисівна, яка з балкона спостерігала за талантами донечки та рідяла їх грі з татусем, а сама Ліза за свої старання отримала схвальні відгуки від батька.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

18 вересня двійнята святкуватимуть перший у своєму житті ювілей - своє п'ятиріччя. Отож шанувальники з нетерпінням чекають на нові цікаві знімки та відео в соцмережах.

Галкін та Ліза

Додамо, що двійня — син Гаррі та донечка Єлизавета зявилась у подружжя п'ять років тому. Тоді артисти зверталися до послуг сурогатної матері.

Дивіться: Як тішать діточки своїх зіркових батьків та їх шанувальників

Нагадаємо, нещодавно російська співачка, Примадонна Алла Пугачова зізналась, що втомилася від усього в житті і захотіла піти на довгоочікуваний спокій. Відома виконавиця, яка поїхала в Європу на кілька місяців, стривожила своїх шанувальників заявою про погане самопочуття.

Як повідомляв Знай.ua, колишнього коханця Алли Пугачової Володимира Кузьміна "подоїли" на 10 мільйонів, поки він байдикував у Сполучених Штатах.

Також Знай.ua писав, що російська співачка Алла Пугачова не може бути біологічною матір'ю близнюків Лізи і Гаррі. Принаймні так стверджують експерти. Вони радять всім шанувальникам співачки вивчити медичний довідник і зіставити факти. Вони стверджують, що маленькі двійнята Примадонни зовсім на неї не схожі, як, втім, і не схожі на чоловіка Максима Галкіна.