Автор світових хітів британської групи Uriah Heep Кеннет Генслі проведе тур по Україні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Музикант разом зі струнним квартетом відвідає 8 міст, щоб презентувати новий альбом Rare & Timeless. Розпочнеться тур 1 жовтня у Чернігові. Далі будуть Київ (2 жовтня), Полтава (3), Харків (5), Дніпро (6), Запоріжжя (7), Миколаїв (9). Завершиться турне 10 жовтня в Одесі концертом у філармонії.

Кен Генслі обіцяє заспівати з глядачами улюблені пісні зі своїх сольних робіт, але не залишаться без уваги і безсмертні хіти Uriah Heep. Серед них – Free Мe, The Wizard, Wise Man, Rain, July Morning, Lady In Black.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відомий український гурт "The Hardkiss" випустив довгоочікуваний україномовний альбом "Залізна ластівка", який почався з ролику про порятунок потопельника.

Сама Юлія Саніна називає альбом дуже правильним – з точки зору першого задуму, все вдалося втілити.

Вийшло – на одному диханні, тому що працюють музиканти у парі – чоловік Юлії займається музичною обробкою треків. Два роки вони намагалися знайти золоту середині і нарешті це вдалося.

Вірші фронтвумен, до речі, пише сама, починаючи з 7 років. І найчастіше – українською мовою. Але більше надає перевагу все ж таки іноземним композиціям. Замислитися над зміною жанру змусили у першу чергу вподобання публіки - рідна мова завжди займає перші місця у чартах, тому зовсім скоро у репертуарі гурту таких пісень побільшає.

Крім того варто додати, що відомий російський музикант-відеоблогер Enjoykin порадував своїх шанувальників новим шедевром. Так, Enjoykin на своєму каналі в YouTube виклав кліп "Брат".

Користувачі мережі відразу заявили, що композиція "пробирає до сліз" і має вийти в тренди відеосервісу.

Ролик Enjoykin — це трихвилинна історія, в якій підібрані кадри з фільмів "Брат" і "Брат-2" з Сергієм Бодровим у головній ролі.

"Все класно. І сюжет, і текст, і монтаж, і зведення, та й сама музика класна", — пишуть в коментарях до відеозапису.

Enjoykin — Брат

Нагадаємо, нове фото Седокової змусило фанатів плюватися.

Як повідомляв "Знай.ua", легендарний Боно вперше виступив у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що відомий російський співак знову в лікарні, рідні готуються до найгіршого.