Нещодавно мережу підірвали архівні знімки "зародження" танцювального проекту Танці з зірками, які були опубліковані в Instagram.

Впевнені, вони вам точно сподобаються!

шоу

До фото також додали зворушливий підпис:

"Історичні архіви зародження" Танці з зірками ". Впізнаєте зірок на цих фото?".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як можна помітити, на опублікованих фото ви знайдете таких зірок, як Володимир Зеленський, Наталя Могилевська, Юрій Горбунов, Олена Шоптенко, Руслана Писанка та Влад Яма.

архів

Звичайно ж, такі рідкісні фото відразу ж викликали захват і здивування в мережі. Користувачі додали:

"Вау. Клас. Ностальгія. Давайте ще таких спогадів", "Клас, такі фото зворушливі. Мені було 20 років", "Всі такі красиві, класні хлопці. Успіхів вам".

архів

А користувачка Вікторія Ворох іронічно додала: "Найкраще - це піджак Горбунова".

скрін

А як вам ці ностальгічні фото?

шоу

До слова, у третьому випуску "Танців з зірками" глядачі побачили не тільки запальні танці, але і виступ скандального музиканта Івана Дорна, який досить довго не з'являвся на публіці.

Реакція користувачів соціальних мереж була миттєвою. Думки фанатів розділилися щодо неоднозначного виступу Дорна.

Іван Дорн

Співак виконав російськомовну пісню з повторюваними словами "Опомнись". При чому перед виступом Дорна ведучий Юрій Горбунов зазначив, що це "повернення" співака. Крім того, в анонсі прозвучало, що всі чекали появи Дорна на українській сцені.

Іван Дорн

Опис "Схаменись" на каналі Івана Дорна в YouTube також носить досить суперечливий характер.

"Опомнись— слово-соціальне зброю. Ще не мат, але жалить так само. Опомнись! — сигнальна ракета в голови людей. "Опомнись" — якщо побачити це слово, з моментальної тривогою згадуєш про найважливіше у своєму житті. Опомнись! … слово-внутрішній конфлікт… Воно протвережує, змушує міркувати про головне. "Опомнись" — це ляпас, необхідна соціуму, хоча б на мить", – сказано в описі.
Шанувальники проекту та користувачі соціальних мереж досить негативно відреагували на таке поява Дорна в шоу "Танці з зірками".

Іван Дорн

"Що? Іван Дорн. "Танці з зірками". "Тут зараз Іван Дорн співав про "втопити весь світ". Цікаво... А чи будуть акції пікету проти його виступу". "Мені от просто цікаво, коли Ваня Дорн на "Голосі країни" плакав під "Пливе кача", про що він думав?". "На ніч включила телевізор і випадково натрапила на "Танці". Це шок, друзі, суцільний... до речі, зірковий гість з музичним номером – Іван Дорн з підведенням "повернення зірки..."

– обурювалися фанати проекту.

Проте знайшлися і ті, кому дуже сподобалося несподіваний виступ Дорна.

"Іван Дорн щиро здивував. Сміло, як не крути присвячувати каналу пісню зі словами: "Вчора бігали за мною на заправках, а тепер я у них в музичних заставках". "Ні-ні-ні, старий добрий лапочка-Дорн краще, ніж такий неординарний", - відзначають вони.

Нагадаємо, телеведуча та учасниця шоу "Танці з зірками" Леся Никитюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, який дуже смішно підписала.

Як повідомляв Znaj.ua, останній ефір популярного шоу "Танці з зірками" не обійшовся без скандалу. Розгорівся він через висловлювання української телеведучої Лесі Нікитюк, яка стала відомою завдяки участі в проекті "Орел і Решка".

Також Znaj.ua писав про те, що фінал третього ефіру шоу "Танці з зірками" став сумним не тільки для багатьох глядачів і шанувальників, але й для самих учасників, і навіть суддів.