1. Починайте заздалегідь. Перед ким би ви там не прикидалися, це точно буде виглядати підозріло, якщо ви почували себе добре, а в наступну хвилину вас скручує від боли. Починайте поступово: дозвольте симптомів розвиватися повільно.

2. Рухайтеся повільно: пам'ятайте, якщо у вас проблеми х животом, може бути боляче і взагалі проблемно швидко рухатися і носитися навколо. Намагайтеся частіше сідати, тримаючись за живіт.

3. Відчуйте себе хворим. Завжди легше прикидатися хворим, якщо ви можете це відчути. Згадайте, коли останній раз у вас болів живіт: як ви себе почували, як виглядали з-за болю? Вас нудило? Була слабкість?

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

4. Пам'ятайте про звуки. Навіть якщо ви виглядаєте зовсім хворим, вам потрібно це озвучити. Говоріть повільно і тихо або, навпаки, трохи швидше, ніж зазвичай, і більш короткими реченнями, ніби ви не хочете говорити з-за болю. Голос повинен бути напруженим.

5. Вам може допомогти парфум. Якщо хочете, можете купити найдешевший парфуми або туалетну воду, трохи ними напарфумитися - і ось ви пахнете потім і хворобою. Додайте супутні симптоми. Сумнівно, що єдине ваше неприємне відчуття - біль у животі. Можлива лихоманка, тільки це ризиковано, так як вас можуть відправити до лікаря.

Нагадаємо, що найчастіше на одні і ті ж речі представники сильної і слабкої статі дивляться під зовсім різними кутами, і фрази, які для жінок здаються абсолютно нешкідливими для чоловіка можуть стати тривожним сигналом.

Як повідомляв Знай.uа, світі плотських утіх існує безліч різних, абсолютно витончених поз, які під час статевого актаприносят чимало задоволення.

Знай.uа писав про те, напевно кожна дівчина, яка полягає в тривалих відносинах, з часом перестає відчувати себе вільною. Потім відразу виникає питання: «Можливо, він мене контролює або маніпулює мною?». Відповідь на нього дізнайтеся у нашому матеріалі.