1. Одягніть пояс для зберігання грошей. Такий пояс — це особливий аксесуар, який надягає під одяг. Він може носитися на талії або на стегні. У поясі можна зберігати цінні речі (наприклад, гроші і документи), щоб у гаманці не залишалося більше грошей, ніж зазвичай.

2. Купуйте одяг з потайними кишенями. Одяг з прихованими кишенями — це альтернатива поясу для грошей. Кишені розміщуються в неочевидних місцях і закриваються на блискавку або липучку.

3. Сховайте гроші у взуття. Багато грошей у взутті не понесеш, проте якусь частину готівки можна заховати с в обох черевиках на той випадок, якщо хтось виявить основну суму в іншому місці. Надійніше всього буде згорнути купюри і просунути їх у шкарпетки черевиків.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

4. Візьміть з собою гаманець-обманку. Якщо ви боїтеся, що вас можуть обікрасти, візьміть з собою фальшивий гаманець. Це буде просто ще один гаманець з невеликою сумою грошей всередині. Плюс такого рішення в тому, що якщо вас будуть грабувати, ви зможете спокійно протягнути цей гаманець злодієві, і той вирішить, що це ваш основний гаманець. Якщо ви надійно заховаєте справжній гаманець, і його буде не так легко знайти (у разі, якщо грабіжник вирішить промацати вашу одяг), у злодія не буде підстав думати, що у вас два гаманця.

5. Розділіть гроші. Намагайтеся не брати з собою всі свої гроші. Гроші можна відмінювати, однак якщо на вас нападає грабіжник, він зможе забрати всі гроші. Розділіть гроші і покладіть якусь частину в безпечне місце.

Нагадаємо, що кожен сезон потребує свого стилю і гармонійних поєднань, тому сподіваємося, що ці поради будуть корисними для вас. Прості поради, які допоможуть вам виглядати на всі сто підготували дизайнерки Вікторія Богдан і Олександра Морику для Gazeta.ua.

Як повідомляв Znaj.ua, лікарі заявили, що тривала відсутність інтиму завдає величезної шкоди здоров'ю людини.

Znaj.ua писав про те, що найчастіше на одні і ті ж речі представники сильної і слабкої статі дивляться під зовсім різними кутами, і фрази, які для жінок здаються абсолютно нешкідливими для чоловіка можуть стати тривожним сигналом.